Maak een afspraak

Wij zijn permanent gesloten per 31-12-2018

GSM Reparatie Maastricht

gsm reparatie maastrichtGSM Reparatie Maastricht: dé oplossing voor al je mobiele problemen

 

Heb jij je GSM laten vallen? Precies op dat ene scherpe randje van de tafel, waardoor het complete scherm aan diggelen lijkt te zijn? Of heb je op onverklaarbare wijze je telefoon in je broekzak laten zitten tijdens het wassen? Er zijn veel redenen waardoor jouw Smartphone toe is aan een reparatie. Bij GSM Reparatie Maastricht kun je terecht voor alle soorten reparaties aan mobiele toestellen. En het mooiste van alles is dat je zó de zaak uit loopt met je werken mobiel: we maken ‘m waar je bij staat

 

Klik hier voor onze GSM Reparatie tarieven

 

Problemen

Schade aan een telefoon: het gebeurt snel en vaak onvoorzien. Nét iets te lang door de regen fietsen kan al leiden tot de nodige waterschade. En soms heb je gewoon pech en kapt je Smartphone er zonder reden mee – precies op dat moment wanneer je net een belangrijk telefoontje moest plegen. We kennen de problemen, helaas. Hieronder vind je een opsomming van de voor ons meest bekende problemen.

Het glas valt kapot
Sommige Smartphones zijn gemaakt van onder andere glas. Dat ziet er natuurlijk prachtig uit, maar wanneer je hem per ongeluk laat vallen is zo’n glazen toestel minder handig. Soms is een klein stootje in de verkeerde hoek al voldoende: je scherm versplintert waar je bij staat. En je telefoon is nagenoeg onbereikbaar wanneer er zóveel krassen op het beeldscherm zitten. Balen, maar gelukkig hebben wij dit probleem vaker gezien. Breng je kapotte scherm naar Maastricht en wij zorgen ervoor dat je de deur uitloopt met een toestel dat niet van nieuw valt te onderscheiden.

De batterij stopt ermee
Batterijen gaan niet eeuwig mee en verslechteren van tijd tot tijd. Soms werken ze direct niet meer, terwijl het product in andere gevallen langzaam toewerkt naar een zeker einde. Bij GSM Reparatie Maastricht kun je terecht voor alle problemen omtrent de batterij van je telefoon. Moet de batterij worden vervangen? Dan doen we dat ook. En daarvoor gebruiken we alleen de allerbeste GSM-onderdelen!

De knoppen werken niet meer
Het kan gebeuren dat de knoppen op je TouchScreen het simpelweg niet meer doen. Je kunt drukken en klikken wat je wilt: de app die je nodig hebt opent gewoonweg niet. Zo’n probleem kan allerlei oorzaken hebben. Een probleem met het moederbord, bijvoorbeeld. Veel bedrijven berekenen hoge onderzoekskosten om eerst te achterhalen waar het probleem nu precies ligt. Dit bedrijf doet dat niet. Onderzoekskosten betaal je nóóit – enkel het bedrag voor de reparatie zelf.

De camera filmt niets
Precies op het moment van maken, nokt hij ermee: de camera. Evenals de toetsen die je moet indrukken om de app te bedienen. Net als bij het voorgaande probleem geldt dat dit meerdere oorzaken kan hebben. Het kundige personeel van GSM Reparatie Maastricht kijkt er graag naar: hoogstwaarschijnlijk bieden we je de juiste oplossing.

Waterschade
Een van de meest genoemde problemen met telefoons is schade door middel van water. Je kunt je telefoon per ongeluk helemaal ondergedompeld hebben, bijvoorbeeld wanneer je hem tijdens het wassen in je broekzak laat zitten. Maar soms is een kleine wandeling door de regen al genoeg om vochtschade te bewerkstelligen. Dat hoeft natuurlijk niet einde verhaal voor je 06 te zijn. Wij brengen je telefoon letterlijk en figuurlijk weer op het droge. Waterschade? Breng je toestel naar GSM Reparatie Maastricht!

Onze vakkundigheid in het repareren van telefoons reikt niet alleen tot bovenstaande problemen. Welk probleem met je Smartphone je ook hebt: je kunt er bij ons mee terecht.

Klik hier voor onze GSM Reparatie tarieven

 

Waarom bij GSM reparatie Maastricht?

Veel bedrijven leveren reparaties en onderdelen voor jouw telefoon, maar we adviseren je om jouw problemen neer te leggen bij GSM Reparatie Maastricht. Waarom? Om de volgende redenen!

Gratis parkeren
Maak je jezelf zorgen over de parkeerkosten van Maastricht, die misschien wel hoger zijn dan de reparatie zelf? No worries! Bij GSM Reparatie Maastricht parkeer je gratis en voor de deur!

Garantie
GSM Reparatie Maastricht garandeert alleen de hoogste kwaliteit voor reparaties en vervangbare onderdelen. Daarom geven we je een garantie vóór de reparatie: wij leveren alleen vakwerk!

Hoogwaardige onderdelen
Is het moederbord van je telefoon kapot? Of werkt de batterij niet meer? Dan kan het zo zijn dat er bepaalde onderdelen vervangen moeten worden. GSM Reparatie Maastricht werkt met alleen de allerbeste onderdelen die er te krijgen zijn.

Géén onderzoekskosten
Bij veel reparaties ben je al onderzoekskosten kwijt voor er ook maar iets is gerepareerd aan jouw kapotte Smartphone. Dit is niet het geval bij GSM Reparatie Maastricht! Wij berekenen alleen kosten voor de échte reparatie. Dat lijkt ons wel zo eerlijk!

Je kunt pinnen
Géén gedoe met briefjes: bij GSM Reperatie Maastricht is een pinautomaat aanwezig.

Wacht terwijl wij bezig zijn
Lange wachttijden? Die kennen we niet! Lever je kapotte telefoon in en binnen twintig minuten zorgen we ervoor dat je mét werkende telefoon weer de zaak uit loopt. Op deze manier hoef je je ook geen zorgen te maken over privacygegevens die in onze handen vallen: je ziet waar we mee bezig zijn en we maken je toestel á la minute!

Klik hier voor onze GSM Reparatie tarieven